Verzenden & Retourneren

 VERZENDING & RETOURNEREN

Wat zijn de verzendkosten?
Wij verzenden alles standaard traceerbaar via post.nl.. De verzendkosten zijn €4,95 in Nederland. 

Levertijd 1 tot 3 werkdagen.

 Blinx Fashionl is niet aansprakelijk voor het zoek raken van post, Wij verzenden de pakketten als traceerbare post met post.nl. Ook als u als klant een foutief adres of postcode of huisnummer heeft opgegeven, en het pakket door die reden weer naar ons retour wordt verzonden worden die verzendkosten door post.nl aan ons doorberekend. Omdat u de fout heeft gemaakt zullen wij de verzendkosten op u moeten verhalen.

iDEAL:  Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. 

Is het veilig om te betalen?
Tijdens het afhandelen van de betaling maken wij gebruik van een beveiligde SSL internetverbinding. De SSL software zorgt ervoor dat de betalingsinformatie versleuteld over het internet wordt verstuurd. U herkent de veilige verbinding aan de groen gekleurde browserbalk en het slotje rechts bovenin naast de browserbalk. Het is dus veilig om te betalen in onze webwinkel.  

Is het mogelijk om achteraf te betalen? 
Achteraf betalen is in onze webwinkel mogelijk. 

Kan ik mijn bestelling als ik deze al betaald heb, nog annuleren? 
Zodra de bestelling is afgerekend, kan deze niet meer geannuleerd worden. 


Garanties en klachten.
Blinx Fashion controleert voor verzending uw bestelling grondig op volledigheid en eventuele gebreken of mankementen en verpakt en verzend uw bestelling met de grootste zorg. De kleuren van de artikelen op de foto`s die op uw computerscherm worden weergegeven kunnen enigzins afwijken van de werkelijkheid, hieraan kunt u geen garanties claimen. 
Als u uw bestelling heeft ontvangen dient u uw bestelling te controleren en constateert u na ontvangst van uw bestelling een gebrek of mankement,  dan neemt u direct na ontvangst contact met ons op via info@blinxfashion.nl.
Wij zullen uw klacht of garantie claim dan verder afhandelen. Kosten welke u moet maken om het artikel aan ons te retourneren zullen bij een gerechtigde garantieclaim voor onze rekening zijn. Uitgesloten van garantie zijn ritsen, bevestigingsdelen en strass-stenen. 


Verkeerd artikel.
Heeft u een verkeerd artikel ontvangen dan dient u dit meteen na ontvangst en constatering te melden en wordt dit vanzelfsprekend kosteloos opgelost. 
Heeft u nog verdere vragen. Aarzel dan niet en neem gerust contact op met ons info@blinxfashion.nl

 

Retourneren

Als het artikel niet helemaal naar wens is kunt u het retourneren op eigen kosten in de orginele verpakking met de prijskaartje er nog aan en met het bijgevoegde retourformulier, als u de retoufurmulier niet niet meer heeft, kunt u een mail sturen naar info@blinxfashion.nl om uw retour aan te melden.Wanneer uw retour verwerkt word, storten we het voor het artikel betaalde bedrag terug op het rekeningnummer waarmee de betaling is uitgevoerd.

 

RETOUR ADRES:

Blinx Fashion

Paulinastraat 68

7555 JX Hengelo(ov)

 

© 2015 - 2022 Blinx Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel